Het volgende gratis inloopspreekuur is op donderdag 27 oktober vanaf 17.30 uur. Lees hier meer over het inloopspreekuur.

Wet bescherming erfgenamen tegen schulden ingevoerd

Per 1 september 2016 is een nieuwe wet ingevoerd die erfgenamen beter beschermt tegen schulden van de overledene. ...
Meer lezen

Civielrechtelijk bestuursverbod ingevoerd

Per 1 juli jl. is het civielrechtelijk bestuursverbod ingevoerd. Hiermee verkrijgen de faillissementscurator en he...
Meer lezen
Alle artikelen bekijken

Het advocatenkantoor met de “personal touch”

Welkom bij Veldhuijzen & Nuiten Advocaten & Mediators, het Dordts kantoor voor ondernemers.

Veldhuijzen & Nuiten richt zich hoofdzakelijk op de zakelijke markt en wij zijn specialist op het gebied van ondernemingsrecht en faillissementsrecht. Onze advocaten hebben daarnaast voor u expertise in ontslagzaken, bouw- en huurzaken, zakelijke geschillen, bedrijfsoverdracht en het opstellen en doorlichten van contracten. Eigenlijk alles wat een ondernemer op zijn of haar pad kan tegenkomen, waaronder ook familieproblemen, zoals echtscheiding, alimentatie of erfrecht.

Wij weten dat u niet alleen in Nederland zaken doet. Om u daarbij nog beter van dienst te kunnen zijn, hebben wij ons aangesloten bij een aantal internationale samenwerkingsverbanden. Via ons netwerk kunnen wij dus snel en betrouwbaar advies inwinnen bij buitenlandse collega's. Bij Veldhuijzen & Nuiten werken bovendien medewerkers die (vloeiend) Engels, Duits en Hongaars spreken.

Door direct en persoonlijk contact garanderen wij constante betrokkenheid bij uw juridische zaken om zo tot een oplossing te komen, niet alleen via de rechter, maar ook via mediation. Uitgangspunt zijn daarbij uw vragen en problemen als ondernemer, waarbij wij u bijstaan vanuit verschillende secties, die wij Ondernemer & noemen.

Op onze website vindt u nadere informatie over deze secties en waar zij zich mee bezighouden, maar ook informatieve artikelen over relevante juridische onderwerpen. Om updates niet te missen, kunt u ons volgen via twitter (@Veldlaw) en facebook. Natuurlijk vindt u ook een overzicht van de medewerkers van ons kantoor.

Wij staan voor:
  • Een personal touch;
  • Een snelle en vaardige aanpak;
  • Aantrekkelijke tarieven;
  • Doeltreffende adviezen;
  • Door advocaten met de juiste specialisatie.

Kortom, maak kennis met Veldhuijzen & Nuiten!